anti-aging skincare

Producten

Anti-Wrinkle

Anti-Wrinkle

Bestrijdt krachtig fijne lijntjes en rimpels terwijl de helderheid, een egale teint en de hydratatie wordt bevorderd, de stevigheid wordt hersteld en de veroudering wordt vertraagd. 

Anti-Wrinkle + Sensitive

Anti-Wrinkle + Sensitive

Ontworpen om roodheden zichtbaar te verminderen, gevoeligheden te kalmeren, de vochtbalans op peil te houden en gelijktijdig rimpels weg te werken. 

Ga naar demo-filmpje

Anti-Wrinkle + Acné

Anti-Wrinkle + Acné

Verzorg en versterk je huid tegen de tekenen van huidveroudering en acné met deze krachtige zuiverende collectie. Deze pakt de verschillende oorzaken van acné aan, zorgt er eveneens voor dat lijntjes en rimpels zichtbaar verminderen.

Anti-Wrinkle + Protect

Anti-Wrinkle + Protect

Bescherm uw huid van top-tot-teen tegen UV-A, UV-B en infrarood schade met deze 'broad spectrum' SPF voor gezicht en lichaam. Zorgt voor een vlekkeloos resultaat in uw dagelijkse verzorging.

Targeted Solutions

Targeted Solutions

Krachtige schoonheidsboosters ontworpen om elk schoonheidsritueel een verkwikkende start te geven. Ze pakken efficiënt verschillende verouderingsfactoren aan: ongelijke textuur en teint, striemen, littekens, dunner wordende lippen en wimpers.

Body Therapeutics

Body Therapeutics

Body Therapeutics biedt een totaal oplossing voor een geheel verzorgd lichaam. Helpt bij veel verschillende lichaamsimperfecties zoals striae, littekens, huidverslapping, cellulites, zichtbare adertjes, vermoeide huid en verouderde decolleté.

Gifts & Sets

Gifts & Sets

Makkelijk overal mee naar toe te nemen, deze 'On the Go Glow travel set'. Deze collectie combineert vijf van onze bekroonde producten in een makkelijk te gebruiken huidverzorgings-regime. Handig verpakt en in een gelimiteerde oplage 'HydroPeptide Clutch'