Skincare

Collection

Anti-Wrinkle

Anti-Wrinkle

Bestrijdt krachtig fijne lijntjes en rimpels terwijl de helderheid, een egale teint en de hydratatie wordt bevorderd, de stevigheid wordt hersteld en de veroudering wordt vertraagd. 

Anti-Wrinkle + Detoxify

Anti-Wrinkle + Detoxify

Het onderzoek is duidelijk: verontreiniging, afvalstoffen, vrije radicalen en blauw licht kunnen de gezondheid van de huid beschadigen. Om de huid optimaal te kunnen laten functioneren, de huid er stralend en fris uit te kunnen laten zien en om te kunnen werken aan een gezonde huid, heeft HydroPeptide de Detox Micro-Collection ontwikkeld.

= Demo video =

Anti-Wrinkle + Sensitive

Anti-Wrinkle + Sensitive

Ontworpen om roodheden zichtbaar te verminderen, gevoeligheden te kalmeren, de vochtbalans op peil te houden en gelijktijdig rimpels weg te werken. 

= Demo video =

Anti-Wrinkle + Acné

Anti-Wrinkle + Acné

Verzorg en versterk je huid tegen de tekenen van huidveroudering en acné met deze krachtige zuiverende collectie. Deze pakt de verschillende oorzaken van acné aan, zorgt er eveneens voor dat lijntjes en rimpels zichtbaar verminderen.

Anti-Wrinkle + Protect

Anti-Wrinkle + Protect

Bescherm uw huid van top-tot-teen tegen UV-A, UV-B en infrarood schade met deze 'broad spectrum' SPF voor gezicht en lichaam. Zorgt voor een vlekkeloos resultaat in uw dagelijkse verzorging.

Targeted Solutions

Targeted Solutions

Krachtige schoonheidsboosters ontworpen om elk schoonheidsritueel een verkwikkende start te geven. Ze pakken efficiënt verschillende verouderingsfactoren aan: ongelijke textuur en teint, striemen, littekens, dunner wordende lippen en wimpers.

Body Therapeutics

Body Therapeutics

Body Therapeutics biedt een totaal oplossing voor een geheel verzorgd lichaam. Helpt bij veel verschillende lichaamsimperfecties zoals striae, littekens, huidverslapping, cellulites, zichtbare adertjes, vermoeide huid en verouderde decolleté.