ANTI-WRINKLE

MICRO-COLLECTION

EXFOLIATING CLEANSER <br> ENERGIZING <br> RENEWAL

EXFOLIATING CLEANSER
ENERGIZING
RENEWAL

Energizing renewal
Grondige reiniging voor de huid met zacht schuimende peptiden die hydrateren en een gezonde gloed bevorderen.  Bevat 7 verschillende peptiden.

Hoe te gebruiken: Gebruik ’s ochtends en ‘s avonds of als ochtendreiniger om de celdeling te verhogen en de cleansing gel in de avond

PRE-TREATMENT TONER <br> ENERGIZING <br> RENEWAL

PRE-TREATMENT TONER
ENERGIZING
RENEWAL

De pre-treatment toner vermindert fijne lijntjes en rimpels terwijl het de hydratatie versterkt, hij maakt de huid gladder, hydrateert, verstevigt de huid, bevordert een gladdere, zachtere en meer stralende huid. Bovendien verheldert en egaliseert hij ook de huidteint.  Bevat 6 verschillende peptiden. 

Hoe te gebruiken: Gebruik 's ochtends en 's avonds op een droge wattenschijf  en breng aan op een gereinigd gelaat.

HYDROSTEM+6 <br> STEM CELL ANTIOXIDANT SERUM

HYDROSTEM+6
STEM CELL ANTIOXIDANT SERUM

Deze krachtige anti-aging verzorging verenigt verjongende peptiden met 6 antioxidant-rijke botanische stamcellen. Deze beschermen tegen vrije radicalen en zorgen voor een meer stralende, jongere huid. Biedt  hydratatie en fijne lijntjes en rimpels vervagen terwijl de huid er onmiddellijk helderder en stralender uitziet.  Bevat 5 verschillende peptiden. 

Hoe te gebruiken: Gebruik 's ochtends en 's avonds op een gereinigd gelaat. Gebruik of 's morgens alleen voor bescherming dankzij stamcellen en het power serum 's avonds voor de ultieme anti-aging combinatie.

POWERSERUM <br> LINE LIFTING TRANSFORMATION

POWERSERUM
LINE LIFTING TRANSFORMATION

Een groeifactor activerend extract verbetert de huidconditie onmiddellijk waardoor een stevigere en jeugdigere verschijning zich ontpopt.  

Hoe te gebruiken: Gebruik 's ochtends en 's avonds op een gereinigd gelaat.  Of gebruik 's morgens voor bescherming de hydrostem6+ dankzij stamcellen en het power serum 's avonds voor de ultieme anti-aging combinatie. Bevat 13 verschillende peptiden.

Ga naar demo-filmpje

FACE LIFT <br> MULTI- <br> PERFORMANCE

FACE LIFT
MULTI-
PERFORMANCE

Beschermt tegen stressfactoren uit je omgeving, herstelt de stevigheid van de huid en verbetert zichtbaar rimpels en ouderdomsvlekken. Bevat 9 verschillende peptiden.

Hoe te gebruiken: Gebruik ‘s morgens en ’s avonds of breng de face lift ‘s ochtends aan als een lichte hydratatie en de power lift ‘s avonds als een vollere hydratatie.

Ga naar demo-filmpje

POWERLIFT <br> ADVANCED ULTRA-RICH MOISTURIZER

POWERLIFT
ADVANCED ULTRA-RICH MOISTURIZER

Pak alle zichtbare tekenen van veroudering en een droge huid aan met deze ultrarijke, vochtherstellende crème die een mix van 5 verschillende peptiden, antioxidanten en ophelderende ingrediënten bevat.

Hoe te gebruiken: Gebruik 's ochtends en 's avonds op een gereinigd gelaat. Of gebruik face lift 's ochtends en power lift 's avonds voor een luchtigere hydratatie.

Ga naar demo-filmpje

EYE AUTHORITY <br> DARK CIRCLES, PUFFINESS, FINE LINES

EYE AUTHORITY
DARK CIRCLES, PUFFINESS, FINE LINES

Eye authority vermindert fijne lijntjes en rimpels, donkere kringen en wallen, zorgt onmiddellijk voor een verhelderend effect en vermindert donkere kringen onder de ogen. Daarnaast voedt het de huid en vertraagt het de tekenen van veroudering en vermindert donkere kringen onder de ogen.  Bevat 13 verschillende peptiden.

Hoe te gebruiken: Gebruik 's ochtends en 's avonds op een gereinigd gelaat  of gebruik eventueel de uplift eye gevolgd door de eye authority voor superieure resultaten of gebruik eye authority 's ochtends voor onmiddellijk verheldering en uplift eye 's avonds om de huid rond de ogen te liften en te verstevigen.

POLYPEPTIDE <br> COLLAGEL + <br> EYE

POLYPEPTIDE
COLLAGEL +
EYE

LINE-LIFTING HYDROGEL
MASK FOR EYE
Verbeter gezichtsresultaten met deze Polypeptide Collagel + Mask voor ogen. Om een jeugdige huidskleur te bevorderen, is Hydrogel-technologie doordrenkt met belangrijke collageen ondersteunende peptiden en hydraterende voedingsstoffen om fijne lijntjes en rimpels te verminderen en het gebied onder de ogen op te fleuren. * Helpt het collageen in de huid te versterken voor een voller, steviger uiterlijk. Zorgt voor onmiddellijke hydratatie en vergrendelt het in de huid voor langdurig comfort. Helpt de huid te kalmeren. Geschikt voor alle huidtypes.

Hoe te gebruiken: Breng ze aan op een goed gereinigde droge huid. Scheid de gelmaskers van de heldere filmlaag en breng ze direct onder de ogen aan. Opmerking: het smalle gedeelte van elk masker wordt aangebracht in de richting van de neus en het brede deel onder de buitenste ooghoek. Laat het 10-20 minuten op de huid rondom de ogen. Verwijder hierna het gelmaskers. Breng direct uw oogverzorgingsproducten erover aan.

Miracle Mask <br> Lift, Glow, <br> Firm

Miracle Mask
Lift, Glow,
Firm

Creëer onmiddellijk een meer jeugdige, stralende gloed. Bevat extracten die onzuiverheden verminderen en minimaliseert het uiterlijk van de poriën door de zuiverende klei, peptiden, en hyaluronzuur. Dit masker lift, maakt de huid steviger en hydrateert de huid.

Hoe te gebruiken: Gebruik 1-2 maal per week op de goed gereinigde of eventueel na gebruik van de peel. Mag zelfs over een serum aangebracht worden om de resultaten te versnellen. Breng aan in een dunne laag en na 10 minuten grondig afspoelen. De huid kan tintelen van het masker.