ANTI-WRINKLE + PROTECT

MICRO-COLLECTION

SOLAR DEFENCE <br> TINTED <br> SPF 30

SOLAR DEFENCE
TINTED
SPF 30

Hydrateert en zorgt voor een niet glimmende verschijning. Kalmeert en beschermt tegen uva en uvb schade zonder een witte, krijtactige schijn achter te laten. Voedt en beschermt de huid en voorziet antimicrobiële eigenschappen terwijl de tekenen van veroudering worden vertraagd. Doodt acnebacteriën en beschermt tegen uv-stralen. De kleur aanpassende partikels zorgen voor een onberispelijke, gelijke, matte teint. Bevat 1 peptiden.

Hoe te gebruiken: Gebruik 's ochtends. Meng de emulsie tussen de vingers voor het aan te brengen op het gezicht om de kleuraanpassende partikels te breken.

Ga naar demo-filmpje

SOLAR DEFENCE <br> NON-TINTED <br> SPF 50

SOLAR DEFENCE
NON-TINTED
SPF 50

Deze geur-free, tint-vrije zonnebrandcrème biedt maximale bescherming tegen UVA, UVB en infrarood schade. Helpt beschermen tegen vrije radicalen die leiden tot fijne lijntjes en rimpels. Vult hydratatie zonder het gevoel te zwaar te worden. Helpt het bevorderen van een heldere teint. Matte, zuivere afwerking voor een natuurlijke look

Hoe te gebruiken: Gebruik ’s ochtends. Breng voldoende hoeveelheid product op het hele gezicht en massage dekken tot gelijkmatig geabsorbeerd. Kan ook worden toegepast op de hals en decolleté. Opnieuw toe te passen om de twee uur en na het zwemmen, overmatig zweten of als je je met een handdoek heb afgedroogd.

SOLAR DEFENCE <br> BODY <br> SPF 40

SOLAR DEFENCE
BODY
SPF 40

Deze lichte, verfrissende body spray combineert de biologisch afgeleide zon-blokkers en een synergetisch mengsel van resveratrol en beta-caroteen voor volledige bescherming tegen UVA, UVB en infrarood schade. Aloë en vitamine E voeden de huid en de spray heeft een zoete geur van passievruchten. Helpt beschermen tegen vrije radicalen die leiden tot fijne lijntjes en rimpels. Vult hydratatie zonder het gevoel te zwaargevoel. Levert een gelijkmatige laag van bescherming tegen de zon.

Hoe te gebruiken: Royaal aanbrengen 15 minuten voor blootstelling aan zon. Opnieuw toe te passen in de 80e minuut van het zwemmen of zweten, of na het afdrogen met een handdoek, op zijn minst om de twee uur. Houd minimaal 4-6 duimruimtes weg van het lichaam en spray gelijkmatig tot het product zichtbaar is op de huid, wrijf het in met de handen om de dekking te garanderen.

Solar Defence <br> Lip Shield <br> SPF 15

Solar Defence
Lip Shield
SPF 15

Voedt en beschermt de kwetsbare huid van de lippen met een kokosnoot schild. Biedt bescherming tegen schadelijke UV straling en is 80 minuten waterbestendig. Hydrateert, voedt en verbetert de lip barrière. Hoe te gebruiken: breng regelmatig aan op de lippen, herhaal minimaal om de twee uur of zo vaak als nodig, om een continue dekking te garanderen.

Solar Defence Nourishing Glow <br> Body Shimmer Oil

Solar Defence Nourishing Glow
Body Shimmer Oil

Een voedende, lichtgewicht lichaamsolie die een satijnachtige hydratatie en helderheid geeft. Let op: bevat geen SPF bescherming. Hoe te gebruiken: masseren over de gehele body of daar waar nodig is.