ANTI-WRINKLE + SENSITIVE

MICRO-COLLECTION

CLEANSING GEL <br> cleanse, tone, makeup <br> remover

CLEANSING GEL
cleanse, tone, makeup
remover

Een zachte all-in-1 anti-aging reiniger die efficiënt alle sporen van make-up en onzuiverheden verwijdert zonder de huid uit te drogen. Bevat 4 verschillende peptiden.

Hoe te gebruiken: Gebruik ‘s ochtends en ‘s avonds of als avondreiniger om make-up, onzuiverheden of sebum te verwijderen.

SOOTHING SERUM <br> redness <br> repair & relief

SOOTHING SERUM
redness
repair & relief

Deze formule bevat kalmerende peptiden en botanische stamcellen die zichtbaar roodheden verminderen, terwijl deze de gevoelige huid of geïrriteerde huid opnieuw comfort geven.

Hoe te gebruiken: Gebruik 's ochtends en 's avonds op een gereinigd gelaat.

SOOTHING BALM <br> redness <br> repair & relief

SOOTHING BALM
redness
repair & relief

3-in-1 verjongende balsem voor gelaat en lichaam met kalmerende, zuiverende en diep hydraterende eigenschappen ontwikkeld om de beschadigde huid opnieuw te voeden, te beschermen, diep te hydrateren en het herstel te versnellen. Kan ook gebruikt worden als een zachte reinigende olie die make-up, oliën en onzuiverheden onmiddellijk verwijdert en als zachte massage olie. 

Hoe te gebruiken:  gebruik 's morgens en 's avonds. Kan gebruikt worden als een zachte reinigende olie die make-up, oliën en onzuiverheden onmiddellijk verwijdert, als zachte massage olie en als verjongende balsem onder de dag- en nachtcrème voor het gelaat of als verjongende balsem onder de bodylotion voor het lichaam.

UPLIFT <br> gentle firming <br> gel

UPLIFT
gentle firming
gel

Deze formule bevat kalmerende peptiden en botanische stamcellen die zichtbaar roodheden verminderen terwijl deze de gevoelige of geïrriteerde huid opnieuw comfort bieden. Bevat 4 verschillende peptiden.

Hoe te gebruiken: Gebruik ‘s ochtends en ‘s avonds. Veilig voor het ooglid. Breng de uplift aan evtentueel gevolgd door de eye authority voor superieure resultaten of gebruik de uplift ‘s avonds om het ooglid te liften en te verstevigen en gebruik de eye ‘s morgens voor een instant heldere blik.

Rejuvenating Mask <br> Blueberry Calming <br> Recovery

Rejuvenating Mask
Blueberry Calming
Recovery

Dit kalmerende, ontgiftende masker zal de gevoelige huid en/of de gevoeligheid van de huid verwennen met koele, zuiverende klei en kalmerende peptiden.

Hoe te gebruiken: Gebruik 1-2 maal per week op de goed gereinigde of eventueel na gebruik van de peel. Mag zelfs over een serum aangebracht worden om de resultaten te versnellen. Breng aan in een dunne laag en na 10 minuten grondig afspoelen. De huid kan tintelen van het masker.