BODY THERAPEUTICS

MICRO-COLLECTION

INVIGORATING <br> BODY WASH <br>REJEVENATE & HYDRATE

INVIGORATING
BODY WASH
REJEVENATE & HYDRATE

Krijg een prachtige, stralende huid van kop tot teen met deze verkwikkende, multifunctionele douchegel die de elasticiteit van de huid verbetert, droogheid verlicht, de doffe huid oplicht en egaliseert, de ruwe huid glad maakt en minimaliseert lijntjes in slechts één essentiële stap.  Melkzuur verbetert de huidtextuur, zee-extracten hydrateren, cafeïne en pepermunt maken de huid ‘wakker’ terwijl peptiden de huid verjongen, egaliseren en zorgen voor een egale teint.

Hoe te gebruiken: Breng aan op de vochtige huid en/of hoofdhuid. Zeep in, spoel uit en herhaal. Breng vervolgens HydroPeptide Body Therapeutic producten aan voor een optimaal resultaat.  

ACTIVE BODY SCRUB <br> SMOOTH <br> & RENEW

ACTIVE BODY SCRUB
SMOOTH
& RENEW

De droge, schilferige en verouderde huid wordt gepolijst en  getransformeerd naar een meer jeugdige uitstraling met deze active body scrub. Tegelijkertijd verbeteren het de hydratatie, glans en gladheid door het maximaliseren van de celvernieuwing.  Perfect te gebruiken voor een zelfbruinende creme

Hoe te gebruiken: Royaal aanbrengen op de huid en masseer met vochtig handen in cirkelvormige bewegingen. Goed afspoelen en vervolg met hydropeptide body therapeutische verzorgende product voor maximale resultaten.

PERFECTING BODYLIFT <br> HIGH INTENSITY <br> REVITALIZING SERUM

PERFECTING BODYLIFT
HIGH INTENSITY
REVITALIZING SERUM

Voor een gelift lichaam van de huid van top tot teen met deze krachtige anti-aging serum voor het lichaam. Dit verkoelende, snel-absorberend, hydraterende  en rustgevende serum werkt om de zwaartekracht te bestrijden door het herstel van jeugdigheid. 

Hoe te gebruiken: Masseer op de huid in de ochtend en avond, met behulp van krachtige ronddraaiende bewegingen. Dagelijks te gebruiken, gebruik hieroverheen eventueel de relief balm en / of firming moisturizer.

STIMULATING RELIEF <br> ANTI-AGING BALM <br> ENERGIZING THERAPY

STIMULATING RELIEF
ANTI-AGING BALM
ENERGIZING THERAPY

Ontworpen om comfort te geven en te verlichten bij spierspanning. Het geeft de huid zijn vitale vocht wat nodig is voor een zachte, soepele huid. 

Gebruik voor het sporten om de circulatie te verhogen en om de huid een energie boost te geven. Na het sporten versnelt het het herstel. Ideaal als massage therapie om alledaagse ongemakken als stijfheid te verlichten.

FIRMING MOISTURIZER <br> SLIMMING BODY <br> REJUVENATION

FIRMING MOISTURIZER
SLIMMING BODY
REJUVENATION

Deze anti-aging lichaamscrème bevat peptiden met meervoudige werking, antioxidanten en hydraterende elementen die imperfecties over het gehele lichaam corrigeren. Bevat 7 verschillende peptiden.

Gebruik: Gebruik ‘s ochtends en ‘s avonds. Gebruik de peel wekelijks op huidzones die extra zorg vragen en wrijf vervolgens in met de firming moisturizer om de resultaten te verbeteren.