HydroPeptide – Master Class

Gisteren gaven Dr. Dale Kitchen (Voorzitter Strategie en Ontwikkeling HydroPeptide®) en Erin Ferrill (Directrice Merkmanagement & Opleiding HydroPeptide®), die speciaal voor deze Master Class uit Amerika waren over gekomen, een indrukwekkende Master Class over de wetenschappelijke kijk op huidveroudering:

MasterClass-HydroPeptide-Cursisten

Hoe Epigenetica de huidverzorging verandert

Na een korte inleiding over de complexiteit van het genoom, de celorganisatie ervan en epigenetische regulatie legde Dr. Kitchen uit wat veroudering doet op cellulair niveau:

  • Verouderde cellen reageren niet meer op normale prikkels
  • Collageenproductie vertraagt
  • Celvernieuwing vindt minder efficiënt plaats
  • De huid verdunt en vormt  diepe rimpels

De innovatieve aanpak van HydroPeptide® zorgt voor een verandering van de epigenetische staat van de ‘verouderde’ cel en zorgt hierdoor voor een verbeterde cellulaire gezondheid. HydroPeptide® streeft naar het creëren van oplossingen die de gezondheid van de huid op langere termijn te bevorderen.

Wat zegt de wetenschap van HydroPeptide® over peptiden?

Peptiden zijn korte ketens van aminozuren of eiwitfragmenten die als cellulaire communicatoren werken om de huid gezonder en jonger te maken. Peptiden zijn vaak het deel van het eiwit dat een actie kan teweegbrengen binnen de huid.

HydroPeptide® is de marktleider in peptide-technologie

Peptiden verbeteren de huid zonder negatieve bijwerkingen
Ze zijn veelzijdig en uniek en vullen andere anti-aging ingrediënten perfect aan
Onze eigen mix boost de anti-aging resultaten

Synergie voor betere resultaten

HydroPeptide® verenigt peptiden en hydratatie in unieke synergetische combinaties, onder andere door middel van antioxidanten, stamcelextracten en diverse natuurlijke ingredienten, waardoor de aanvoer van ingredienten stabiliseren en de gezondheid van de huidcellen ondersteund wordt. Tenslotte worden ook vrije radicalen bestreden zodat onze peptiden zonder storing beter kunnen blijven signaleren.

Het eindresultaat?

Door de synergie van de HydroPeptide® producten verandert de teint en de gezondheid van elke huid met als gevolg: een perfect resultaat!

 

Wilt u meer informatie over deze Master Class? Neem gerust contact met ons op!