TARGETED SOLUTIONS

MICRO-COLLECTION

NIMNI <br> DAY CREAM  <br> COLLAGEEN BOOSTER

NIMNI
DAY CREAM
COLLAGEEN BOOSTER

Ontdek Nimni™ Technology en verbeter de uitstraling van de huid en de elasticiteit aanzienlijk. Combineert het revolutionaire onderzoek van Dr. Marcel Nimni over collageen met ingrediënten die ons beschermen tegen milieu schade, om de huid te verjongen en de uitstraling van fijne lijnen en rimpels te verminderen.

Hoe te gebruiken: Breng een kleine hoeveelheid aan op een schoon gezicht en hals overdag. Mag ook na de reiniging, over je dagelijkse serum en voor je moisturizer

PEEL <br> ANTI-WRINKLE POLISH <br> & PLUMP PEEL

PEEL
ANTI-WRINKLE POLISH
& PLUMP PEEL

2 step system
Geniet onmiddelijk van dezelfde voordelen als microdermabrasie, een zachte chemische peeling, en verwen je gelaat in slechts twee eenvoudige stappen. Bevat 6 verschillende peptiden.

Hoe te gebruiken: Gebruik 1 of 2 maal per week. Voor de gevoelige huid: meng de 2 stappen en  laat het mengsel 3 tot 5 minuten inwerken in de huid zonder handmatige exfoliatie.

= Demo video =

POWERPEEL <br> DAILY RESURFACING <br> PADS

POWERPEEL
DAILY RESURFACING
PADS

Exfolieert, verheldert, maakt de huid glad en vermindert de zichtbaarheid van rimpels door de werking van 5 krachtige exfolianten. Een retinoïne-achtige peptide versnelt het verhelderende effect en de anti-aging resultaten, terwijl een anti-roodheid peptide en de antioxidant-rijke rode en groene thee de huid kalmeert en neutraliseert van vrije radicalen.

Hoe te gebruiken: Gebruik de  pre-doordrenkte peel towelette op schone, droge huid. Beweeg op gezicht en hals, vermijd de zone van de ogen.  Niet afspoelen. Vervolgen met een serum en / of crème zoals nodig.  Tip: start 3 keer per week en bouw deze peeling langzaam op naar iedere dag. Vergeet ook niet de rug van de handen, nek, rug en decolleté indien gewenst. Contra-indicaties: niet gebruiken bij zwangerschap, borstvoeding of aspirine allergie.

LUMAPRO-C <br> skin brightening <br> Pigment Corrector

LUMAPRO-C
skin brightening
Pigment Corrector

Een pigment corrigerend serum die de huid veilig verheldert en de teint van uw huid opfleurt. Met deze pigment corrector die het uiterlijk van alle soorten van hyperpigmentatie zoals ouderdomsvlekken, zonschade minimaliseert en pigmentatie van acne en "zwangerschapsmasker" bleekt. Het serum zorgt voor de algehele huid uitstraling en verbeterd de gezondheid van de huid, terwijl het de pigmentatie activiteit verminderd en lichter maakt.

Hoe te gebruiken: Breng een kleine hoeveelheid aan op een schoon gezicht en hals. Vervolg met de juiste vochtherstellende crème. (Facelift of Powerlift) Dagelijkse de Solar Defence (SPF) wordt aanbevolen en is essentieel voor maximale heldermakende effecten.

= Demo video =

Nimni Cream <br> Collageen <br> Booster

Nimni Cream
Collageen
Booster

Ontdek Nimni™ Technology en verbeter de uitstraling van de huid en de elasticiteit aanzienlijk. Combineert het revolutionaire onderzoek van Dr. Marcel Nimni over collageen met een time release retinol, om de huid te verjongen en de uitstraling van fijne lijnen en rimpels te verminderen. Verkrijgbaar in 2 maten (50 ml +15 ml)

Hoe te gebruiken: Breng een kleine hoeveelheid aan op een schoon gezicht en nek in de nacht. Vermijd de ogen en de hoek van de ogen. Begin met gebruik tweemaal per week en verhoog de frequentie zo dat de huid het tolereert. Mag ook na de reiniging, over je dagelijkse serum en voor je moisturizer.

= Demo video =

PERFECTING GLOSS <br> LIP ENHANCING <br> TREATMENT

PERFECTING GLOSS
LIP ENHANCING
TREATMENT

Herstelt de volheid, het volume en de aflijning van de lippen onmiddellijk terwijl het langdurig soepelheid en hydratatie bevordert. Bevat 4 verschillende peptiden.

Gebruik: Dagelijks aanbrengen naar eigen behoeften binnen de lipcontour.

LASH <br> LONGER, FULLER, <br> LUSHER

LASH
LONGER, FULLER,
LUSHER

Een natuurlijke wimperverlenger die de wimpers en wenkbrauwen een super natuurlijk uiterlijk geven . Bevat 3 verschillende peptiden.

Hoe te gebruiken: Breng ‘s avonds aan op de basis van je wimpers en wenkbrauwen. Kan gebruikt worden met wimperextensions en als dagelijkse behandeling om wimpers en wenkbrauwen te versterken.

Radiance Mask <br> Brightening Apple <br> Papaya

Radiance Mask
Brightening Apple
Papaya

Vernieuw je uiterlijk en zintuigen met dit helder makende en hydraterende masker dat enzymen bevat en de huid meer frisser maakt Voor een zachte, gelijkmatige en stralende huid.

Hoe te gebruiken: Gebruik 1-2 maal per week op de goed gereinigde of eventueel na gebruik van de peel. Mag zelfs over een serum aangebracht worden om de resultaten te versnellen. Breng aan in een dunne laag en na 10 minuten grondig afspoelen. De huid kan tintelen van het masker.