THE AUTHORITY IN ANTI-AGING SKINCARE

DEZE COSMECEUTICAL GEBRUIKT DE KRACHT VAN PEPTIDEN ALS BOODSCHAPPER VAN MOLECULEN OP CELNIVEAU EN VERBETERT ZO DE HYDRATATIE, VERMINDERT LIJNTJES EN RIMPELS.
MET MEER DAN 60 PEPTIDEN, ANTIOXIDANT-RIJKE BOTANISCHE CELLEN, GROEIFACTOREN EN HYALURONZUUR BIEDEN WE OPLOSSINGEN VOOR ALLE HUIDTYPES.

 

WAT ZIJN PEPTIDEN

HYDROPEPTIDE IS MARKTLEIDER IN HET GEBRUIK VAN PEPTIDEN EN BEZORGT ONGEËVENAARDE ANTI-VEROUDERINGSRESULTATEN. EEN PEPTIDE IS EEN MOLECUUL DAT BESTAAT UIT EEN KLEIN AANTAL AMINOZUREN DAT VERBONDEN IS MET PEPTIDEBINDINGEN. EEN PEPTIDE ONDERSCHEIDT ZICH VAN EEN EIWIT DOOR HET GERINGE AANTAL AMINOZUREN IN HET MOLECUUL, MAAR KAN ZELF DIENEN ALS BOUWSTEEN VOOR EEN EIWIT.
DE TERM PEPTIDE WORDT OOK WEL GEBRUIKT VOOR EEN VERBINDING DIE BESTAAT UIT MEERDERE PEPTIDEN, MAAR IN FEITE IS HET DAN NIET MEER DAN EEN VERWIJZING NAAR DE GROOTTE VAN HET MOLECUUL. ONZE UNIEKE COMBINATIES VAN INGEKAPSELDE PEPTIDEN VERSTEVIGEN DE FUNDERING VAN JE HUID EN LATEN JE HUID HAAR JEUGDIGHEID LANGER BEHOUDEN.

 

VISIE & MISSIE

WE ZIJN TOEGEWIJD AAN HET OPZETTEN VAN HYDROPEPTIDE ALS DE EERSTE WERELDWIJDE LEVERANCIER VAN LUXE, RESULTAATGERICHTE, EPIGENETISCHE HUIDVERZORGING VOOR ZOWEL DE PROFESSIONAL ALS DE CONSUMENT. WE STREVEN ERNAAR OM BIJ AL ONZE ACTIVITEITEN DE KWALITEITSNORMEN BLIJVEND TE OVERTREFFEN.

ONZE MISSIE IS HET HART VAN HYDROPEPTIDE: