THE AUTHORITY IN ANTI-AGING SKINCARE

DEZE COSMECEUTICAL GEBRUIKT DE KRACHT VAN PEPTIDEN ALS BOODSCHAPPER VAN MOLECULEN OP CELNIVEAU EN VERBETERT ZO DE HYDRATATIE, VERMINDERT LIJNTJES EN RIMPELS.
MET MEER DAN 60 PEPTIDEN, ANTIOXIDANT-RIJKE BOTANISCHE CELLEN, GROEIFACTOREN EN HYALURONZUUR BIEDEN WE OPLOSSINGEN VOOR ALLE HUIDTYPES.

 

WAT ZIJN PEPTIDEN

HYDROPEPTIDE IS MARKTLEIDER IN HET GEBRUIK VAN PEPTIDEN EN BEZORGT ONGEËVENAARDE ANTI-VEROUDERINGSRESULTATEN. EEN PEPTIDE IS EEN MOLECUUL DAT BESTAAT UIT EEN KLEIN AANTAL AMINOZUREN DAT VERBONDEN IS MET PEPTIDEBINDINGEN. EEN PEPTIDE ONDERSCHEIDT ZICH VAN EEN EIWIT DOOR HET GERINGE AANTAL AMINOZUREN IN HET MOLECUUL, MAAR KAN ZELF DIENEN ALS BOUWSTEEN VOOR EEN EIWIT.
DE TERM PEPTIDE WORDT OOK WEL GEBRUIKT VOOR EEN VERBINDING DIE BESTAAT UIT MEERDERE PEPTIDEN, MAAR IN FEITE IS HET DAN NIET MEER DAN EEN VERWIJZING NAAR DE GROOTTE VAN HET MOLECUUL. ONZE UNIEKE COMBINATIES VAN INGEKAPSELDE PEPTIDEN VERSTEVIGEN DE FUNDERING VAN JE HUID EN LATEN JE HUID HAAR JEUGDIGHEID LANGER BEHOUDEN.

 

ONZE VLR TECHNOLOGIE

HYDROPEPTIDE WERKT MET EEN EIGEN VLR TECHNOLOGIE: SUPERIEURE ANTI-VEROUDERINGSRESULTATEN DOOR HET GEBRUIK VAN DE JUISTE VARIATIE AAN PEPTIDEN OP KLINISCHE NIVEAUS DOOR CONTINUE HERHALING.
WE VERVANGEN RUWE EN MINDER DOELTREFFENDE INGREDIËNTEN DOOR PEPTIDEN OM RIMPELS, VERKLEURINGEN, VLEKKEN EN ANDERE HUIDPROBLEMEN AAN TE PAKKEN. HIERDOOR IS HYDROPEPTIDE DE NIEUWE STANDAARD IN ANTI-AGING HUIDVERZORGING.

 

 

 

 

HYDROPEPTIDE BEVAT GEEN AGRESSIEVE INGREDIËNTEN

WIJ VERVANGEN RUWE EN MINDER DOELTREFFENDE INGREDIËNTEN DOOR PEPTIDEN. ALLE GEBRUIKTE FORMULES ZIJN VRIJ VAN SULFAAT, GLUTEN, PARABENEN EN PHTHALAAT. ONZE LIJNEN ANTI-WRINKLE + SENSITIVE EN ANTI-WRINKLE + CLARIFY BEVATTEN DAARNAAST OOK GEEN PHENOXYETHANOL, POLYMEREN, PROPYLENEN, GLYCOL EN PARFUM.